Hlavní obsah
Článek

To jsou ale věci. Když na casting do vily VyVolených dorazila drobná dlouhovlasá blondýna Silvie Řeháková, málokdo tušil, co všechno se od ní dozví. A byly to samé perličky!

Dívka sama sebe označuje za profesionální zlatokopku a nemíří nízko! V hledáčku měla i Leoše Mareše, bohužel ale ostrouhala. „Seznámila jsem se s ním a hráli jsme spolu poker, ale Petra Faltýnová mi ho přebrala,“ řekla Řeháková na pražském castingu, kde se více rozpovídala o své ‚profesi‘.

„Jsem známá pražská zlatokopka, není to moc příjemné označení, ale už jsem si to tak vybrala,“ nebrala si servítky a posléze přihodila informaci, jaký nejdražší dárek od muže dostala. Bylo to auto. „Nemůžu říct, od koho jsem cabriolet dostala, ale teď jsem o tom dotyčném četla článek, ve kterém tvrdí, že je sám. To mě hrozně naštvalo, protože se tam o mně ani nezmínil. A už jenom proto mám v záloze vždycky dalšího chlapa. Když má chlap v záloze ženskou, tak je to frajer, ale když má ženská v záloze chlapa, je to vždycky dě*ka,“ dodala Silvie.

Reklama

Další články

Načítám