Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mahulena Bočanová bude na víkend v belgickém Bruselu dlouho vzpomínat. Přišla o luxusní bundu za více jak 100 tisic. A okradena byla nejen ona. O peníze přišli také dva členové hokejovýho týmu hvězd HC Olymp, bývalý extraligový hokejista Josef Řezníček a Michal Zapletal.

"Ta bunda mě bude asi dlouho mrzet. Byla z velbroudí kůže a patřila k mým nejoblíbenějším. Bohužel se někomu jinému v Bruselu asi také moc líbila a tak si ji "vypůjčil"," řekla Super.cz Bočanová. O bundu přišla v populárním klubu v Bruselu Delirium, kde hokejová parta slavila další vítězství na Česko-Slovenských hrách. Hokejový tým Martina Dejdara zde triumfoval už třetí rok za sebou.

Zloději zaútočili také na hokejistu Romana Řezníčka, kterého v jedné uličce místní kapsáři připravili o peněženku. Michal Zapletal zase málem přišel o velkou finančí hotovost díky dalším vynalézavým zlodějům.

Když vybíral peníze z karty, bankomat mu je nevydal. V bankomatu bylo naistalované kopírovací zařízení, které okamžitě zkopírovalo údaje Zapletalovy karty. Michal stihl naštěstí kartu zablokovat dřív, než zloději zaútočili a nepřišel tak o statisíce, které by zloděj mohl pohotově vybrat.

Reklama

Další články

Načítám