Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Jedenatřicetiletá Britka Lucy Doyle patří mezi ty šťastné, kteří dokázali razantně změnit svůj život k lepšímu. Kdysi plachá žena, kterou trápila silná nadváha, najela na zdravou stravu a pravidelné cvičení a stala se z ní sebevědomá kráska, která vyhrála v soutěži Miss Galaxy Universe.

Lucy, pocházející z East Grinsteadu, trpěla od dětství přehnanou stydlivostí. Jak rostla, svou plachost si kompenzovala jídlem. V době, kdy byla nejtlustší, vážila něco kolem devadesáti kilogramů.

„Jak jsem se zvětšovala, moje sebevědomí postupně mizelo. Začala jsem trpět depresemi a chronickou únavou. V těch nejhorších chvílích jsem se cítila, jako bych vlastně neexistovala.

Dvojnásobná matka se ale naštěstí brzy vzpamatovala a v roce 2011 začala nahrazovat jídla z fastfoodů vyváženou stravou, ovocem a zeleninou a dokonce sama začala zdravě péct.

Třikrát týdně navštěvovala fitness centrum a zaměřila se na soutěž v bikinách, které se chtěla zúčastnit. Během dvou let se Lucy tak změnila, že by jí z fotografií nikdo nepoznal.

Změnou neprošel jen její vzhled, ale také, a to hlavně, její psychika. Ta tam je plachá a nemluvná žena, která se bála kohokoliv oslovit.

„Nejlepší na tom je, že mé děti jsou na mě tak pyšné, že každému říkají, jak báječnou mají maminku,“ uzavírá spokojená Lucy.

Reklama

Další články

Načítám