Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Málokterý sport se v Česku těší takovému nárůstu popularity jako jízda na kolečkových bruslích. A není divu, in-line brusle skvěle tvarují postavu, pomáhají rychle spalovat kalorie a tvarují svaly. Také celebrity, které musí mít pro svou práci postavičku ham ham, kouzlu rychlých koleček propadly! Mrkněte se, jaké brusle a příslušenství vybrat, abyste byli IN!

Pro sexy zadečky holek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaké brusle si pořídit pro sexy zadeček? Nejrozšířenějším typem jsou fitness brusle, určené pro začátečníky i pokročilé. Botička musí být dostatečně komfortní a pevná zároveň. Na velikosti koleček pak záleží, jaké rychlosti se vám podaří dosáhnout. Jednoduše platí: čím větší a tvrdší, tím rychleji pojedete. Skvělým tipem pro krátké vyjížďky i lehký trénink jsou značkové dámské brusle Rollerblade SIRIO 82 W. Jsou lehce ovladatelné, mají kolečka velikosti 82 a hliníkový rám.

Pro vyrýsovaná lýtka kluků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánové mívají razantnější styl jízdy, a tak se jim hodí větší velikost koleček, například 90 mm. Důležité je také věnovat pozornost rámu bruslí. Hliníkové rámy perfektně přenášejí energii bruslaře do odrazů, ale trochu hůře tlumí otřesy v porovnání s plastovými. Chytrou vychytávkou je True Wrap, unikátní systém plastových pásů, které rychle upnou nohu do skeletu brusle. Najdete ho například u bruslí Rollerblade CROSSFIRE 90. Ty jsou pro chlapy, kteří se do toho nebojí opřít.

Pro aktivní děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdo si neužije jízdu na bruslích tak jako děti, které bohužel ale rostou doslova před očima. Jenže kupovat každý rok nové brusle je luxus, který si málokdo z nás může dovolit! Naštěstí existují dětské brusle, které lze zvětšit až o 4 velikosti. Jednoduše je každý rok o trochu přenastavíte. Za rozumné peníze takovou možnost nabízejí například značkové Rollerblade PHASER G a Rollerblade PHASER, určené pro holky i kluky. Mají kolečka velikosti 72 mm a kompozitový rám.

Chrániče, pro děcka i rodiče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Učený z nebe nespadl, zato skoro každý bruslař čas od času nějaký ten pád okusí. Chrániče jsou tak rozhodně na místě. Kromě hlavy je třeba zabránit zranění loktů, zápěstí a kolen. Dobrým řešením je koupě setů vyrobených z kvalitních plastů a dobře prodyšných, abyste se v nich během jízdy nedusili. Ze značkových, a přitom cenově přijatelných (do 400 Kč za set) vybíráme například Rollerblade BLADE GEAR 3PACK JR pro juniory a BLADE GEAR 3PACK pro dospělé.

Kdo má hlavu, nosí přilbu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úrazy hlavy bývají u sportu nejhrozivější. A je jedno, zda jde o lyžování, jízdu na kole nebo in-line bruslení. Při výběru sledujeme především to, aby nám dokonale sedla a na hlavě takzvaně nelétala. Řada výrobků nabízí praktické upravování velikosti. Sledujeme také váhu, která by měla být co nejnižší a systém zapínání, který nám bude vyhovovat. Samozřejmostí je certifikát bezpečnosti. Vhodnou přilbou může být například Fila Fitness helmet, určená přímo pro in-line bruslení.

Další články

Načítám