Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časopis Forbes po roce opět přišel s žebříčkem nejlépe vydělávajících hereček. Během uplynulého období od loňského do letošního června se na samý vrchol dostaly samé Američanky a oproti minulým letům se v první pětici objevila hned dvě nová jména - Jennifer Lawrence a Emma Stone.

Prvenství si za poslední rok vysloužila Angelina Jolie (48). S 33 milióny dolarů (643 mil. korun) výrazně překonala zmiňovanou Jennifer Lawrence (22) na druhém místě, která si letos za snímek Terapie láskou odnesla Oscara za hlavní ženský herecký výkon a vydělala 26 miliónů dolarů (507 mil. korun).

Třetí skončila loňská vítězka Kristen Stewart (34), jež si přišla na 22 miliónů dolarů (429 mil. korun). O dva milióny dolarů méně (390 mil. korun) vydělala Jennifer Aniston (55), a to především díky honoráři za film Millerovi na tripu. První pětici pak uzavírá čtyřiadvacetiletá Emma Stone s 16 milióny dolarů (312 mil. korun).

Pro zajímavost - až na desáté příčce se s 11 milióny dolarů (214 mil. korun) umístila Julia Roberts (45), která v Hollywoodu dříve dlouhodobě platila za nejlépe placenou herečku. Ještě loni byla šestá.

Reklama

Další články

Načítám