Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětiletý Louis Thomas a tříletý David Lee mají maminku do nepohody. Alena Šeredová (46) po jejich narození vlastní kariéru značně omezila a naplno se věnuje jim a jejich tatínkovi, slavnému italskému gólmanovi Gianluigimu Buffonovi (35). O víkendu Alena vyrazila s chlapci na dětské hřiště ve Forte dei Marmi a vyzkoušela s nimi vše, co se jim zlíbilo.

Modelka, bývalá Miss a v Itálii velice oblíbená moderátorka a celebrita neměla problém nasednout na dětskou policejní motorku a prohánět se s ní po dráze. Nejen, že modelka s klidným srdcem ukáže všem svou pravou tvář a nemusí trávit hodiny v koupelně, než vyrazí ven, ale navíc se vůbec nežinýruje a všechny odzbrojí svou bezprostředností a sympatickým přístupem. Ten dozajista oceňují i fotografové, kterým ochotně zapózuje. Šeredová se poté nechala fotit i s přítomnými policisty.

Kromě jejích synů byl ale k vidění i nový přírůstek do rodiny - čistokrevné štěně rhodéského ridgebacka. Jelikož si jej pořídili teprve před pár dny, ještě se prý všichni dohadují o jméně.

Reklama

Další články

Načítám