Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Užívejte si nádherné léto, ale nezapomínejte na svou pokožku. Chraňte se při pobytu na slunci a následně si dopřejte kvalitní péči. Vyberte si třeba přípravky značky Pevonia Botanica, které si oblíbily zahraniční i české filmové hvězdy.

Oblíbená značka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Seznamte se i vy s jedinečnou přírodní kosmetikou Pevonia Botanica, která k nám přichází ze Spojených států a nabízí celou řadu produktů péče o pleť, jak domácí, tak i salónní péče pro ženy a muže každého věku. Na přípravky této značky nedají dopustit hvězdy jako Catherine-Zeta Jones, Gwyneth Paltrow, Rachel Wiesz, Uma Thurma nebo Eva Mendes. V Čechách na tuto přírodní kosmetiku sází známé a oblíbené herečky Dana Morávková a Jana Švandová. A protože Pevonia pamatuje i na specifické potřeby pánské pleti, nelze se divit, že si tuto značku ve Spojených státech oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Will Smith nebo Keanu Reeves.

Pro muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Salónní péče určená mužům již dávno není ničím výjimečným. Nejen hollywoodští herci mohou vyzkoušet jedinečné Skin-Fit kaviárové ošetření pro muže nebo aplikaci Plantomer masky, která nabízí unikátní kombinaci aktivních ingrediencí z mořských zdrojů. Tato jemná maska s chladivým účinkem přináší efektivní ošetření, které zklidňuje, léčí a posiluje. Hloubkově hydratuje, zanechává pokožku vypnutou, osvěženou, ozdravenou a mimořádně prozářenou. Maska má hojivé, léčivé a chladící účinky. Redukuje zčervenání, zužuje cévy. Ošetření i maska jsou vhodné pro všechny typy pleti, zvláště pro citlivou pleť s problémy krevního oběhu.

Trend doby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dana Morávková si značku Pevonia Botanica oblíbila tak, že se stala její tváří. „Trendem doby je přírodní kosmetika složená z ingrediencí, které pocházejí z moře, rostlin a minerálů. Tak jsem vlastně poznala přírodní kosmetiku Pevonia Botanica, která nabízí nejen elitní řadu wellness produktů, které jsou používány prestižními salóny po celém světě, ale také produkty pro domácí péči,“ vysvětluje Dana. Ošetření v salonu Pevonia, kde nabízí klientům celou řadu skvostných ošetření těla i obličeje, stojí za vyzkoušení. Ostatně značka patří mezi nejoceňovanější kosmetickou péči v salónech a spa nejen v USA, ale i v Asii a Jižní Americe. Pevonia nabízí produkty rozdělené do několika řad. Od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea. Výrazně je zastoupena řada péče o pleť žen nad padesát let s vysokým podílem kaviárového extraktu.

Péče o tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestárnoucí herečka Jana Švandová je mimořádně krásná žena. Péči o sebe ovšem neponechává náhodě. Kromě jiného navštěvuje i kosmetický salón Pevonia Botanica, kde si dopřává hýčkání svého těla. Jana si oblíbila omlazující zábal s tropickým ovocem Tropical, který působí proti stárnutí, vyrovnává tonus pokožky a dodává energii pleti. Ošetření se skládá z peelingu z tropického ovoce a mořské soli, který odstraní z pokožky nečistoty a odumřelé buňky a perfektně ji vyhladí. Dalším krokem ošetření je jogurtový zábal, který obsahuje kromě jogurtu polypeptidy mořského kolagenu, vitamin C, retinol, kyselinu hyaluronovou, sorbitol, mango, passion fruit, granátové jablko a vanilku. Na závěr je do pokožky vmasírován anti-aging balzám s tropickým ovocem a retinolem, po kterém je pokožka krásně vypnutá a hydratovaná.

Další články

Načítám