Hlavní obsah
Článek

Dominiku Mesarošovou (38) málokdo zažil pod parou. Ani během čtrnácti dnů pobytu v její nejtěsnější blízkosti jsme nezažili, že by do sebe nalila jediného panáka. Pak ale stačil víkendový pobyt s adepty na Muže roku 2013 a s chlapci pořadatele Davida Novotného se rozparádila vodkou tolik, že ukazovala skrytá zákoutí svého těla. Podívejte se do fotogalerie na to, že bylo na co koukat!

Modelka si s kamarádem Tomášem Arsovem řekla, že si soustředění adeptů na vítěze soutěže pánské krásy v penzionu Železný strom v Lhotě u Kladna užijí se vším všudy. A když tedy večer začala diskotéka, Dominika začala pít vodku ne po doušcích, ale rovnou po decilitrech! Snad i přítomnost osvalených fešáků v ní rozproudila krev, a tak s nimi řádila tak, až jí sem tam vykoukly kalhotky nebo zadeček, na nějž je náležitě hrdá!

„Dneska jsem za Džambulku,“ křičela rozjívená Mesaroška. A když se dostatečně vytancovala a napojila, šla s mladíky řádit k bazénu. I tam bylo co k vidění…

Ani druhý den však Dominika nezahálela. Když už byli všichni zmasakrovaní z párty předešlé noci a popíjeli víceméně střídmě, silikonová sexbomba do sebe lila jednu flašku vína za druhou.

„Davídek to tady zařídil perfektně, skvěle se bavím,“ chválila Novotného. A my chválíme ji, že se konečně přestala chovat jako jeptiška!

Reklama

Další články

Načítám