Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berniemu Ecclestoneovi se zřejmě daří vše, na co sáhne. Úspěšný je nejen jako podnikatel a šéf F1, ale také umí „dělat“ překrásné dcery. Tamara (26) a Petra (24) jsou každá úplně jiná, ale obě jako obrázek. Brunetka Tamara se nyní stala dokonce tváří společnosti vyrábějící luxusní spodní prádlo Ultimo lingerie. Na šestadvacetileté dceři britského automobilového funkcionáře je navíc patrná podoba s jednou z nejkrásnějších žen světa Megan Fox (37).

Pro tuto značku již dříve pózovaly například vnadná modelka Kelly Brook nebo bývalá Spice Girl Mel B. To však zdaleka není jediná aktivita, které se miliardářská dcerka věnuje, v létě se chystá natáčet televizní reality show nazvanou „Svět Tamary“, která bude dokumentovat renovaci londýnských sídel za neskutečných 45 miliónů liber (1,2 miliardy korun), které obývá se svým movitým partnerem, makléřem Omarem Khymie. Tamara se navíc chce sama věnovat podnikání, snaží se o vytvoření vlastní řady vlasových produktů.

„Nejsem jen tatínkova malá holka. Jsem cílevědomá mladá žena s vlastními ambicemi,“ řekla Ecclestone, jež se začátkem měsíce svlékla celkem pro tři reklamy organizace PETA.

Tamara se svou mladší sestrou Petrou, která by jistě také mohla aspirovat na úspěšnou kariéru v modelingu, byly v těchto dnech spatřeny s otcem v Monaku, kde se v neděli jel na okruhu Monte Carlo závod F1. Obě dámy, které svého otce převyšují téměř o hlavu, vypadaly kouzelně a strhly na sebe veškerou pozornost fotografů a médií.

Reklama

Další články

Načítám