Hlavní obsah
Článek

Na pražském castingu do vily VyVolených se objevila i sebevědomá blondýnka Eva Feureislová, která je bývalou milenkou italského zpěváka Domenica Martucciho (47). To už nezapomněla prezentovat před porotou ČeskoSlovensko hledá SuperStar, odkud ji vyprovodili rázným krokem.

Eva se ale nevzdává a podle rčení, když mě vyhodíte dveřmi, vrátím se oknem, se zjevila místo na Nově na Primě. Její exmilenec, se kterým se rozešli celkem bouřlivě a házeli na sebe špínu přes média, se proslavil svým vztahem s Ivetou Bartošovou (†48). A Eva si nenechala nic pro sebe a celou kauzu okolo zpěvačky Ivety Bartošové okomentovala.

„S Ivetou se nepřátelím, ale přátelím se s panem Macurou, bydlíme v jednom městě. On je hrozně hodnej člověk, je hodnej, až je blbej a není to žádný sektář, jak se o něm říká. Pana Rychtáře jsem viděla jen jednou, a když to řeknu slušně, tak bych mu plivla mezi oči za to, jak se chová, jak je arogantní a jak jedná s lidmi, které nezná,“ říká Feureislová.

Ta si myslí, že Zdeněk Macura je pro Ivetu jen ochránce. „Vztah s Ivetou je nemožný, protože je nemocná. A to, co udělal Zdeněk, udělal proto, že jí chtěl pomoct. Nikam ji neunesl, Iveta chtěla jet k moři, tak ji tam prostě vzal,“ dodala Feureislová.

A proč se exmilenka Martucciho, která naposledy zkoušela své štěstí i v pěvecké reality show, hlásí do vily VyVolených? „Jsem profesionální blázen, ve vile bych dělala šílenosti. Výraz profi blázen znamená, že špatný věci, který se vám stanou, vás nepotopí, ale nakopnou,“ říká o sobě Eva, která za největší šílenost svého života považuje to, že svému bývalému příteli nalila na diskotéce do drinku projímadlo. Jinému expartnerovi se pro změnu vymočila do konvice s čajem.

Reklama

Další články

Načítám