Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná brunetka Kateřina Smejkalová se před osmi lety stala Českou Miss. Kariéru v modelingu ale neudělala. S partnerem, který tam dostal práci, se přestěhovala do kanadského Toronta. Po dlouhé době jsme ji potkali v Česku, takže nás zajímalo, jak žije.

Jako modelka v Kanadě nepracuje. "To už mám dávno na druhé koleji. Pracuji jako manažerka v módním butiku. Zastupujeme místní návrháře, dáváme šanci mladým, a pak vozíme módu z Los Angeles. Tahle práce mne baví," ujistila Super.cz Kateřina.

Přítel ji už před několika lety požádal o ruku, jsou zasnoubení, ale ke svatbě zatím nedošlo. "Je to už asi čtyři roky, ale svatbu neřešíme. To, že bychom se měli podle tradice brát do roka a do dne od zásnub, nás nechává chladnými. Je čas," míní Katka.

Ta dokonce nenosí ani zásnubní prsten. "Nemám ráda šperky, nosím jenom hodinky," krčila rameny. A co děti, neměla by na ně už věk? "To už se mne také okolí často ptá, ale myslím, že pravý čas ještě nenastal. Chtěla bych si ještě dodělat magisterské studium," plánuje Smejkalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám