Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) opět rozehrál další část svého divadelního představení! V něm dává i hysterickým pláčem najevo, jak moc miluje Ivetu Bartošovou (†48), a proto ho štve, že je v Bohnicích v komůrce tři krát tři metry s železnými vraty, která připomíná policejní celu předběžného zadržení (vzpomínky na Josefovu minulost?). Přímo z pavilonu, kde bývalá zpěvačka leží, však přišlo svědectví, které vše vysvětluje. „Izolovali ji, aby ji ostatní pacienti v tom příšerném stavu nefotili a neprodávali novinářům. Snaží se jí zachránit zbytky důstojnosti,“ tvrdí náš zdroj blízký pacientům oddělení.

„Bartošová je na samotce, vypadá totiž strašně. Je oteklá z alkoholu a prášků, a tak se ji rozhodli nedat mezi ostatní lidi, aby jí nesebrali ten zbytek důstojnosti, který jí zůstal. Může za ní jen Rychtář, který si stihl už udělat pár foteček. Asi je chce střelit do bulváru,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Brzy se bude rozhodovat o dalším osudu Bartošové. Ona by chtěla brány ústavu opustit a léčit se ambulantně či za pomoci léčitele. Ten ji však prý léčí již deset let a do jakého stavu se mezitím dostala, to vědí snad všichni.

Kéž by vážně psychiatři požádali soud o to, aby pěnice musela na léčbě zůstat nedobrovolně i dalších pár měsíců! Jinak totiž existuje vysoké riziko toho, že doma sáhne po první flašce a vše se rozjede nanovo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám