Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manévry, které se v neděli děly kolem Ivety Bartošové (†48), jež, jak jsme informovali jako první, minulý týden skončila v Bohnicích kvůli hrozícímu deliriu tremens, byly opravdu šílené! Podle některých zpráv se sebepoškozovala, aby ji museli předat do normální nemocnice, odkud by mohla odejít na revers. Ve finále ale cestovala z jednoho lékařského zařízení do druhého a její snad ještě přítel Josef Rychtář (65), kterému nedávno nasadila parohy se Zdeňkem Macurou, prý vyvolal minimálně jeden z incidentů se zdravotnickým personálem!

Začalo to odpoledne, když Bartošovou urychleně převezli do nemocnice na Bulovce, odkud ji po pár desítkách minut propustili. Bývalá zpěvačka si prý rozdrápala břicho a hlavně stehy po nedávné operaci. Existuje teorie, podle které si to způsobila jen z toho důvodu, že hrozilo, že ji bohničtí lékaři na příkaz soudu přinutí na detoxu zůstat bez možnosti ho dobrovolně opustit.

Z Bulovky pak Džambulka putovala zpět do Bohnic. Co tam se stalo, to netušíme, ale později místo toho měla mít připravenou duchnu v pražské nemocnici Pod Petřínem. Jenže ve finále ji asi ani tam nechtěli dostat na krk, proto putovala zpátky na psychiatrii.

Jak informuje Extra, Rychtář měl minimálně v Bohnicích ztropit skandál a pohádat se s tamním personálem. Snad z toho zdravotníci vyvázli bez tupých úderů dlaní. Saniťáci si dovolili neuposlechnout okamžitě jeho rozkaz a nepustili ho během pár milisekund k Ivetě. Bojí se snad, že čím déle bude mimo jeho sféru vlivu, tím více si začne rozpomínat a třeba i na něj lékařům něco nepěkného řekne?

Další dny kolem Ivety budou dosti hektické. Předpokládáme, že Rychtář se jí bude snažit zmocnit, zatímco psychiatři, kteří asi poznali, že v tomhle stavu není radno nechat ji běhat po svobodě, nejspíš budou soud prosit o možnost nedobrovolné léčby. To je však velmi složitá procedura.

Reklama

Další články

Načítám