Hlavní obsah
Článek

Britský deník The Sun přináší rozsáhlý článek o tom, že se ze Stefani Germanott stala Lady GaGa i v soukromí. Zpěvačka prý žije mezi přáteli a příbuznými stejně excentricky, jak ji znají fanoušci z pódia a veřejných vystoupení.

List opírá své texty o výpovědi blízkých osob, podle nichž slavná Newyorčanka trpí poruchou osobnosti a stala se sexem posedlým maniakem. „Rajcovní popová superstar se změnila v požíračku chlapů, jejíž bizarní a ujeté chování ohrožuje její kariéru,“ cituje The Sun blízkého spolupracovníka Lady GaGy.

„Naprosto přišla o zdravý rozum,“ míní o sedmadvacetileté hvězdě jiný zdroj. Hvězda zcela odmítá své občanské jméno Stefani Germanott a nutí i vlastní matku Cynthii, aby jí říkala GaGa. „Už není schopná rozlišit mezi realitou a vystoupením. Je to, jako by žila celý svůj život v alternativním vesmíru, který si sama stvořila,“ píše The Sun.

Přestože byla Stefani zakomplexovanou holkou, GaGa je dnes sebevědomou požíračkou chlapů. „Tahá si do postele chlapy a nosí extravagantní GaGa kostýmy. Miluje sex tam, kde jí hrozí, že ji někdo uvidí. Nepřijímá odpověď "ne" od chlapa, který se jí zalíbí a jehož se rozhodne mít,“ tvrdí blízcí spolupracovníci americké zpěvačky.

Její bývalý přítel Luc Carl se dočkal jedné z písní. Pocty si ale dlouho neužil. Stačilo, aby se při natáčení klipu v jeho roli objevil herec Taylor Kinney. GaGa po něm okamžitě vyjela a s Carlem se hned rozešla.

„Natáčela promo k písni v Lukově domovském městě v Nebrasce, on byl přítomen, a ona najala Taylora, aby Luka hrál. Podváděla ho s mužem, který ho hrál v tom klipu, a pak mu dala kopačky. Taylor měl přítelkyni, ale GaGa mu řekla, že ji to nezajímá. Bere si, co chce, protože může. Je posedlá muži. Pro chlapa udělá cokoli, aby ho dostala,“ cituje The Sun přátele hudební hvězdy. Lady GaGa jako dospívající dívka prý také hodně pila alkohol a byla silně závislá na kokainu.

Reklama

Další články

Načítám