Hlavní obsah
Článek

Známe důvod, proč byla Iveta Bartošová (†48) bez vědomí Josefa Rychtáře (65) narychlo převezena z JIP v Thomayerově nemocnici v Praze do protialkoholní léčebny v Bohnicích. Ivetě hrozilo delirium tremens. Jde o stav, který může potkat těžké alkoholiky a volný překlad zní "šílenství s třesem". Ivetu by čekal třes celého těla, halucinace, hrozil i epileptický záchvat. Až 15 procent alkoholiků tento stav nepřežije.

Iveta je momentálně v léčebně na samotce na detoxu, bere prášky utlumující abstinenční příznaky a Rychtář se jí za každou cenu snaží dostat ven. Podle Jana Saavedry, osobního léčitele Ivety Bartošové, který se o zpěvačku stará deset let, je v šílených podmínkách.

"Iveta tam je na pokoji 3 krát 3 metry se železnými vraty. Je tam jenom postel, zatažené rolety a kamery, které ji sledují. Pan Rychtář úplně pláče. Budeme se ji snažit dostat do kultivovanějšího prostředí," řekl Blesku Saavedra, který chce sám Bartošovou léčit.

"S Ivetou jsme se domluvili, že ji budu léčit, jako obvykle, a ona bude zároveň docházet na léčbu ambulantní. A pokud jí to nebude stačit, půjde si na detox lehnout. Tak jsme se domluvili i s panem Rychtářem," upřesnil léčitel.

„S panem Rychtářem uvidíme, jak se bude Ivetě dařit. S léčbou a mou pomocí ale souhlasí a to je nejdůležitější. A dobré znamení je i to, že do telefonu slíbila, že mně zazpívá na mých šedesátinách. To znamená, že chce žít a nevzdává to," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám