Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa zuří. Tvrdí, že ho drsně okradl mobilní operátor a rozhodl se bránit soudní cestou. Nenechal se zastrašit výhrůžkami a na operátora podal trestní oznámení.

"Přestože jsem byl dlouholetým zákazníkem jednoho operátora, měl jsem aktivní tři telefonní čísla s poměrně vysokým tarifem, rozhodl jsem se nedávno přejít ke konkurenci. Důvodem byla narůstající nespokojenost se službami zmíněné společnosti, přičemž poslední kapkou byl poplatek několik tisíc korun za jakési zpoplatněné příchozí sms zprávy, jejichž doručování na moje čísla jsem nemohl ovlivnit," prozradil Maxa.

"Z principu jsem tedy nadále nechtěl být zákazníkem společnosti, která se na můj úkor takto neeticky obohacuje, a prostřednictvím nového operátora jsem zažádal o převod svých čísel k jiné společnosti. Operátor však má čísla uvolnil až za 21 dní od podání žádosti a kupodivu přesně den po započetí nového zúčtovacího období a naúčtoval mi tedy dalších 3000 Kč za celý měsíc, během něhož jsem již pochopitelně nemohl jeho služeb využívat. Záhy jsem na internetu na jednom diskuzním fóru zjistil, že podobný příběh si zažil skoro každý, kdo se rozhodl od tohoto operátora odejít, a že tohle neetické chování je běžnou praxí této společnosti a takto poškozených jsou tisíce," dodal Maxa a na operátora podal trestní oznámení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám