Hlavní obsah
Článek

K létu patří nejen radovánky u vody a nové lásky, ale často i problémy s nechtěným pocením, které nás dokáže dostat do trapné situace vždy v tu nejméně vhodnou chvíli. Takové pocení se přitom dokáže projevit nejen v podpaží, ale kdekoliv na těle. Pokud patříte mezi lidi, kteří nechtějí nechat pocení ovládat jejich život, bude se Vám tento článek více než hodit. Jaký typ pocení trápí právě Vás?

Trápí Vás pocení v podpaží?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení v oblasti podpaží postihuje snad každého člověka na této planetě. Proč by jinak existovalo tolik druhů nejrůznějších deodorantů a antiperspirantů, které se snaží tento typ pocení utlumit. Obrovské propocené kruhy v podpaží způsobené nejen teplotou, ale i stresem a nervozitou, však tyto běžně dostupné prostředky dokážou zvládnout těžko. Kliknutím na následující odkaz zjistíte o problematice nežádoucího pocení v podpaží a jeho léčby mnohem více.

Trápí Vás pocení nohou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení nohou není jen doménou mužů, i když věta za známého českého filmu Slunce, seno, jahody: „Ježíš táto, ty si se zul. Fuj, to je smrad, že by jeden pad!” by tomu mohla napovídat. Propocená chodidla je zvlášť v letním období takřka nemožné obout do otevřených bot nebo pantoflí, protože noha buďto vyklouzává nebo se na ní kvůli potu lepí velké množství prachu. V zimě se zase nohy nejenže potí, ale jsou doslova studené jako led. Pokud jsou Vaše nohy neustále zpocené a studené ihned po probuzení nebo máte problémy s jejich zápachem, na následujícím odkazu zjistíte o problematice a hlavně zastavení nežádoucího pocení nohou mnoho užitečných informací.

Trápí Vás pocení rukou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení rukou, zejména pak dlaní, doslova znemožňuje tak společensky významnou věc, jakou je podání ruky. Podle tohoto pozdravu si téměř každý člověk vytváří první dojem o svém protějšku a takový upocený pozdrav může zničit nejedno seznámení nebo pracovní schůzku. Přitom se nejedná jen o následek vysoké okolní teploty, ale hlavním spouštěčem bývá stresová situace nebo i jen pouhá myšlenka na pocení, které pak pokryje dlaně potem během pár krátkých vteřin. Přitom řešení je snadnější než jste si kdy dokázali představit. O problematice a léčbě nežádoucího pocení rukou se dozvíte více na následujícím odkazu.

Trápí Vás pocení hlavy a obličeje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení v obličeji následkem vysoké okolní teploty nebo stresové situace je doslova katastrofou. Narozdíl od jiných typů nežádoucího pocení jej však nelze nijak skrýt a je nutné se tak konfrontovat s často nepochopitelnými reakcemi svého okolí na tento nežádoucí stav. Stejně tak jako pocení rukou, také pocení hlavy, čela a obličeje působí velmi špatným prvním dojmem a dokáže reálně ničit sebevědomí takto postiženého jedince. Řešení však existuje a je rychlejší a trvalejší než jste si kdy mysleli. Na následujícím odkazu se dozvíte vše o tom, jak se tohoto typu nežádoucího pocení navždy zbavit.

Trápí Vás pocení zad, hýždí, břicha nebo hrudníku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak již bylo řečeno, nežádoucí pocení se může objevit kdekoli na těle, hýždě, záda, hrudník a mnoho dalších částí těla nevyjímaje. Pocení většinou přichází při přechodu z chladnějšího prostředí do prostředí s vyšší okolní teplotou. V létě typicky z klimatizované místnosti nebo z automobilu ven a v zimě naopak při příchodu zvenku do vytopené místnosti nebo dopravního prostředku. Pot pak dokáže promáčet svršky tak, že by se daly doslova ždímat. Naštěstí ani těchto typů nežádoucího pocení není těžké se zbavit. Na následujícím odkazu se dozvíte, jak snadné to může být.

Další články

Načítám