Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) se poprvé od rozvodu s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou objevila ve svatebních šatech v romantickém zámeckém prostředí. Právě v takovém se před lety vdávala. Katku doprovázel její nový nový partner David Martínek. A mohl na ní mohl oči nechat. Dokonce si ji fotil do mobilu. Že by plánoval žádost o ruku?

"Prstýnky jsem sice už od Davida dostala, ale zásnubní rozhodně ne," upřesnila Super.cz Kateřina. Ta se znovu do chomoutu rozhodně nežene. Jedno nevydařené manželství, z něhož odešla s pár taškami, jí momentálně stačí. Padla zmínka o tom, že si exmanžel vzal i auto, které jí věnoval. "Viděla jsem ho v bazaru, prodávali ho za tři sta tisíc," prozradila další z modelek Tereza Zimová.

Ta si svatební šaty vyzkoušela zatím jen na mole. Její přítel Jaroslav Haštava, který dříve chodil s Monikou Absolonovou, se ke svatbě nemá. "Jsem pragmatik. Tyhle věci k životu nepotřebuju," řekl Super.cz. Netvářil se ani na to, že by si s Terezou pořídil dítě. "Až postavím dům, na který mám zatím jen pozemek a projekt, možná se nad tím zamyslím," dodal.

Akci Květinový svatební den na zámku na Dobříši pořádal syn Petra Nárožného. Šaty předváděla i Zuzana Rosáková, která je podruhé vdaná, a Lilian Sarah Fischerová. Kytice, které jako nevěsty na mole nosily, se pak dražily pro nadaci Naše dítě. Výtěžek byl 40 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám