Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Buďte mezi prvními, kdo si pořídí povlečení v novém, dokonalém designu. Internetový obchod 4Home nabízí nejnovější trendy do vaší ložnice za speciální zaváděcí ceny, které potěší i vaši peněženku. Vyberte si z řady originálních motivů v nejoblíbenějších barvách pro každou ložnici. Akce platí do 5. srpna 2013 nebo do vyprodání zásob.

Bavlněné povlečení Heritage

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechejte se ukolébat ke spánku uklidňující kombinací modrých odstínů s jemným dekorem. Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velmi příjemné a hebké na omak. Povlečení má praktické zapínání na zip. Nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm. Nyní za speciální zaváděcí cenu, běžná prodejní cena 699 Kč!

Bavlněné povlečení Yakamoz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si sladké sny v romantickém povlečení. Originální provedení zaujme opravdu každého. Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velmi příjemné a hebké na omak. Povlečení má praktické zapínání na zip. Nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm. Nyní za speciální zaváděcí cenu, běžná prodejní cena 699 Kč!

Bavlněné povlečení Versailles

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalá elegance v černo-bílé kombinaci. Jděte s dobou: černá a bílá jsou nejoblíbenější barvy do interiéru. Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velmi příjemné a hebké na omak. Povlečení má praktické zapínání na zip. Nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm. Nyní za speciální zaváděcí cenu, běžná prodejní cena 699 Kč!

Bavlněné povlečení Colorfull

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si veselé sny s povlečením v dokonale sladěných barvách. Originální barevná kombinace rozzáří každou ložnici. Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velmi příjemné a hebké na omak. Povlečení má praktické zapínání na zip. Nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm. Nyní za speciální zaváděcí cenu, běžná prodejní cena 699 Kč!

Bavlněné povlečení Agáta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbená a moderní barevnost ve fialových odstínech dodá šmrnc každé ložnici. Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny a je velmi příjemné a hebké na omak. Povlečení má praktické zapínání na zip. Nabízíme v klasickém rozměru na jednolůžko 140 x 200 cm, 70 x 90 cm. Nyní za speciální zaváděcí cenu, běžná prodejní cena 699 Kč!

Další články

Načítám