Hlavní obsah
Článek

Důvodů k obdivu svého snoubence měla Emma Smetana (36) hned několik. Jordan Haj (25) pravidelně dobíhá maximálně tramvaj a běžecké oblečení měl na sobě naposled před sedmi lety, přesto se odvážil zúčastnit běžeckého závodu v Liberci, jehož trať patří každoročně v kalendáři RunTour mezi ty nejnáročnější. Ani to ale Jordana neodradilo.

„Když to dám já, dá to každej,“ povzbuzoval sebe i ostatní nadšené běžce, kterých se na startovní čáru v Lidových sadech postavilo téměř osm set. A všichni měli stejný cíl – zúčastnit se a udělat dobrou věc nejen pro srdce svá, ale i pro srdce malých pacientů dětského kardiocentra. Výtěžek ze startovného každého závodníka byl totiž již tradičně věnován právě tomuto oddělení FN v Motole.

Pětadvacetiletý herec a zpěvák, jemuž v žilách koluje izraelská krev, byl navíc motivován odměnou od své milé. A jak Emma slíbila, tak i splnila. Po třiceti minutách ho nadšeně vítala v cíli polibkem a podnosem plným řízků a špekáčků. „Když se přede mnou objevila cílová rovinka, zaplavil mě pocit nepopsatelného štěstí. Na začátku mi těch pět kilometrů připadalo nekonečných, ale ani na chvíli jsem nepomyslel na to, že bych se vzdal. Byl jsem rozhodnutý doběhnout, nebo padnout vysílením,“ směje se Jordan.

„Jsem na Jordyho nesmírně pyšná, vím, že dnes překonal sám sebe, i proto ho miluju. Je skvělý,“ nešetřila chválou Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám