Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká silná vůle. Zpěvačka Petra Janů (71) vydrží opravdu hodně. Nemá například nejmenší problém vyvařovat masité pochoutky a kalorické bomby pro regiment kamarádů, zatímco se sama asketicky drží ovoce a zeleniny.

„Stále se ještě v mém okolí najdou jedinci, kteří mi to nevěří, ale vážně s tím nemám problém. Minimálně ochutnám, ale klidně si dám jen zeleninu,“ směje se Petra, která trávila první dekádu července na své chalupě v jižních Čechách, kde rozhodně netrpěla samotou. Návštěvám vesele vyvařovala a grilovala.

„Když přijedou kamarádi a já vidím, že jim chutná, funí blahem a odvalí se úplně zničení, jsem spokojená,“ směje se zpěvačka, která ze svého jídelníčku červené maso vyřadila už dávno a vrcholem delikatesy je pro ni kedlubna či řapíkatý celer.

To, že má Petra v šedesáti dokonalou figuru třicátnice, nám názorně ukázala svými fotkami v plavkách. Zaručené rady a recepty už ovšem přestala dávat. „Zázraky se nedějí, je to vážně dřina, a to dneska už nikdo nechce slyšet,“ usmívá se zpěvačka, která do pracovního kolotoče koncertů naskočí už v srpnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám