Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herečce Andie MacDowell bylo nedávno pětapadesát let, ale nám se tomu nechce věřit. Bývalá modelka ohromila všechny přítomné na akci Asociace televizních kritiků v hotelu Hilton v Beverly Hills, kde ukázala své stále mladistvé já.

Tmavovlasá herečka se pochlubila nejen svou perfektní postavou, ale také půvabnou tváří a hustými, kudrnatými vlasy, které by si přála obhospodařovat kdejaká vlasová stylistka.

V tmavě červených šatech Andie udělala parádu, neboť v nich vynikla její postava, zejména pak její ladné nožky.

A jak herečka vnímá povinnost starat se o svůj zevnějšek? „Pro mě je radost jít si zacvičit, starat se sama o sebe, dobře a zdravě jíst, vybírat si kvalitní potraviny. Spousta žen to ale chápe právě jako úsilí: musím si jít zacvičit, musím tohle, nesmím tamto. Nijak se netajím tím, že denně cvičím, ale když to nevyjde, nenadávám si, že to nevyšlo. Není to povinnost, kterou musím splnit za každou cenu. Je to radost a fakt, že dobře vypadám, výsledek tohoto mého přístupu k životu. Pokud člověk v péči o sebe sama neumí najít radost, těžko bude vypadat dobře, navzdory sebevětšímu drilu,“ míní Andie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám