Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hlavně co nejlevněji, ozývá se v mnoha českých domácnostech, když se začne řešit dovolená. Češi šetří a hledají způsoby, jak si dopřát kvalitní dovolenou za hubičku. Levné dovolené tak stále častěji kupují na Slevomatu. Důvodem je jeho důvěryhodnost a také fakt, že zájezdy zde koupíte za zlomek ceny oproti běžným cenám v cestovních kancelářích. Příjemným bonusem je také záruka spokojenosti.

Wellness pobyty jsou hitem léta 2013

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Wellness pobyty jsou každým rokem stále populárnější a není se čemu divit – kdo by odolal relaxaci ve vířivce se skleničkou sektu? Celý rok se dřeme, a tak na dovolené chceme, aby se o nás někdo staral. Že si takový luxus nemůžete dopřát? Rozmazlovat se můžete díky Slevomatu, kde wellness pobyt koupíte za pár korun. Je to tak jednoduché! Vyberete si z přehledné nabídky, a pak jenom zaplatit voucher a na dovolené se o vás postarají se vším všudy.

Bez moře to není dovolená? Hledejte last minute zájezdy na jednom místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někteří říkají, že dovolená v Česku není tím pravým ořechovým, protože není u moře. Češi chtějí stále šetřit, a tak se spoléhají na last minuty. Na last minuty můžete čekat se sbaleným kufrem na letišti, vystávat před pobočkou cestovní kanceláře nebo to elegantně vyřešit z pohodlí domova přes internet. Slevomat šetří nejen vaší peněženku, ale i váš čas. Nejoblíbenějšími destinacemi v letošním roce jsou již tradičně Itálie, Bulharsko a Chorvatsko, kde si Češi užívají moře za pár stovek.

Dovča v Česku na týden i na víkend

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevomat nabízí široký výběr zájezdů a dovolenkových víkendů i po České republice. Ať už hledáte jenom víkendový pobyt nebo rovnou celotýdenní dovolenou, je nabídka Slevomatu právě pro vás. V sekcích jednoduše zvolíte, zda hledáte wellness pobyt, romantický pobyt pro dva nebo například turistiku. Všichni by cestovali do zahraničí, ale znáte vlastně svoji vlast? Slevomat nabízí inspiraci a tipy na výlety. A nabídka není jenom o profláklých lokalitách, jako jsou jižní Čechy. Přesvědčte se sami.

Jak cestovní voucher koupit? Stačí jen kliknout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přejděte na stránkách Slevomatu do kategorie Cestování, kde se vám zobrazí nabídka zájezdů. Pak stačí jen vybrat destinaci a zaplatit ihned online kartou nebo bankovním převodem, a hurá na dovolenou. Každou cestovní kancelář, hotel či penzion bedlivě Slevomat prověřuje, a tak se nesetkáte s žádnými problémy. Dovolená se Slevomatem je bez starostí a nepříjemných překvapení.

Záruka 100% spokojenosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se, že když je něco ve slevě, musí to být nekvalitní nebo ošizené? Toto na Slevomatu neplatí! Základní filosofií Slevomatu je vysoká spokojenost zákazníků, a proto si pečlivě vybírá hotely a cestovní kanceláře, s kterými spolupracuje. Dovolená se Slevomatem je se zárukou. Vyzkoušejte sami, že s voucherem ze Slevomatu o vás bude postaráno jako o krále. Není divu, že průměrná spokojenosti zákazníků přesahuje 4,3 hvězdičky z možných pěti!

Další články

Načítám