Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svého prvního sourozence již netrpělivě čeká malá Nahla, pětiletá dcera Halle Berry (57). Herečce samotné ale těhotenství v letních měsících dává pořádně zabrat. Když nemusí, nedělá si starosti s líčením a raději nasadí sluneční brýle. Ty jsou navíc v současných parnech v Beverly Hills nezbytností. Ale i krásná Bond girl z dílu Dnes neumírej potřebuje trochu vydechnout, zvláště pak v současném požehnaném stavu, a tak si zajde raději do stínu na osvěžující drink a zeleninový salát.

Ve středu odpoledne ale herečce moc do zpěvu nebylo. Přestože je výrazný typ a i odlíčená vypadá stále dobře, z přítomnosti fotografů byla evidentně otrávená. I její čerstvý manžel Olivier Martinez, budoucí otec jejího druhého dítěte, na místě chyběl, a tak herečka nejspíš nebyla ve své kůži.

Berry by nyní měla být na konci druhého trimestru a tentokrát se může těšit na chlapečka. Již před časem to v rozhovoru pro magazín People prozradil Martinez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám