Hlavní obsah
Článek

On-line deníku Super.cz se podařilo získat fotografii, která je součástí policejního spisu zabývajícího se údajným domácím násilím na Ivetě Bartošové (†48). Ta v březnu naprášila svého přítele Josefa Rychtáře (65), že ji pravidelně demoluje. A právě pro policejní složky si nechala vyfotit podlitinu, kterou jí podle jejího tvrzení měl způsobit Rychtář!

Před pár měsíci se ale děly věci! Bartošová navštívila říčanskou nemocnici a posléze si prý nechala zadokumentovat pro potřeby policejního vyšetřování svůj zdravotní stav. A ten byl velmi nedobrý. Modřiny měla na více místech a tvrdila, že jí ublížil přítel Rychtář. Posléze ale vzala zpátečku a oznámení na něj stáhla. Jenže policie, která zkoumá trestní oznámení od Zdeňka Macury, se o incident dál zajímá a fotografie jsou proto i součástí vyšetřovacího spisu.

„Byl to jenom ojedinělý zkrat,“ hájí nyní Iveta svého údajného násilníka, od kterého nedávno dokonce i utekla, údajně kvůli tomu, že jí ubližoval. Josef Rychtář jí však nejspíš hlavně nedával možnost pořídit si alkohol, což je v očích Ivety hotové barbarství.

Jestli na základě těchto snímků policie vyhodnotí, že Rychtář je skutečně agresor a mlátička Ivety Bartošové, to se teprve ukáže. Pravdou je, že takové zranění si člověk sám, a to ani pádem, většinou neudělá. Podlitina vážně vypadá, jako by ji někdo udělal bývalé zpěvačce pěstí.

Reklama

Další články

Načítám