Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou herečku Michaelu Sejnovou jsme poprvé zaznamenali v seriálu Gympl s (r)učením omezeným a nyní je tváří dalšího seriálu Doktoři z Počátků, kde už má mnohem větší roli. Půvabnou blondýnku ale dosud televizní diváci neviděli v celé kráse.

"No, v Gymplu byla scéna, kde jsme si všechny na protest sundaly trička a byly jsme jen v podprsenkách. A teď jsem zrovna v Počátcích natáčela jednu milostnou scénu. Ale všechno bylo decentní, žádnou skutečně lechtivou scénu jsem ještě netočila," řekla Super.cz.

Díky snímkům, které jsme pořídili během relaxačního odpoledne, jehož se herečka účastnila, tak konečně můžete vidět její tělo jen v úsporných bikinkách a uvidíte, že má opravdu co ukázat. "Patnáct let jsem dělala aerobik, ale teď už nemám tolik času, takže se svaly přeměňují na tuk, z čehož radost nemám," svěřila nám Míša.

Ta se může chlubit i pořádně naplněným dekoltem, minimálně velikostí tři. "Ten je přírodní, ale stejně tak i zadek, a to už mě tak netěší," smála se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám