Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle Michala Hrdličky, který se dostal do povědomí široké veřejnosti především díky vztahu s Lucií Borhyovou, je další tváří sportovního zpravodajství na Nově, na niž se tak pěkně dívá, také Petr Suchoň. Dokud jsme ho znali jen z obrazovky, nemohli jsme posoudit, jaká je s ním zábava.

Teď jsme ale Petra potkali na relaxačním odpoledni, které uspořádala jeho domovská televize v obci Benice, a sporťák se pořádně rozjel. Rozhodně se nebál ukázat svoje vymakané tělo v plaveckých trenkách. Nemá se za co stydět. "Hodně hraju fotbal," prozradil.

V bazénu si nejen zaplaval, ale také využil toho, že přítel seriálové krásky Michaely Doubravové je zrovna na masáži, a flirtoval s ní způsobem, jakým to dělají puberťáci. Půvabnou brunetku popadl a skočil s ní do vody. Míša se sice málem utopila, ale nakonec se dobře bavila. I když to pak příteli musela dost dlouho vysvětlovat. A to ještě neviděl inkriminující fotografie.

A jak to má vůbec sympatický moderátor s fanynkami? "Mám tři. Mámu, tetu a jednu paní, která mi píše z vězení a chce, abych jí půjčil 400 tisíc," smál se Petr Suchoň.

Reklama

Další články

Načítám