Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do poslední chvíle si Marta Jandová (50) nebyla jistá, jestli vyrazí na každoroční letní párty pořádanou svým otcem Petrem Jandou (81) na své zahradě. Přestože vládnou velká vedra, tak Marta nakonec se svým partnerem Miroslavem Vernerem (35) na akci zavítala a frontman skupiny Olympic se mohl radovat, že měl v tak příjemný letní den po svém boku všechny čtyři dcery.

Podle lékařů by mohla Marta porodit každým dnem. „Protože mám riziko předčasného porodu, tak jsem mohla porodit klidně před dvěma měsíci. Já si ale myslím, že k tomu ještě jen tak nedojde a miminko bude ještě pár dní v bříšku. To maminky nějak intuitivně tuší," svěřila se nám Marta.

V těchto horkých dnech slavná maminka v očekávání příliš nevychází ven a raději zůstává v útrobách svého starého chladného domu. Navštěvují ji ale kamarádky, které ji zásobují čerstvými potravinami. „Všichni mi nosí ovoce. Aby se v těchto vedrech nezkazilo, tak každý druhý den peču koláč," směje se Marta, která by díky těhotenství klidně zvládla napsat kuchařku o pečení.

Reklama

Další články

Načítám