Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v dubnu požádal přítel Miloš modelku a playmate Lucii Kachtíkovou o ruku a věnoval jí prsten s briliantem v hodnotě půl miliónu korun, netušili jsme, že bude svatba tak brzy. A zatímco jiné páry si nechávají na přípravu dlouhé měsíce, Lucka a Miloš už jsou svoji a přípravy zvládli za týden.

A nepotřebovali ani žádnou svatební agenturu. "Možná bych se mohla přípravami svateb živit," smála se půvabná nevěsta, která nenechala nic náhodě a na vlastní svatbě chtěla mít vše dokonalé. "Vdávala jsem se poprvé a doufám, že i naposledy, tak jsem si to chtěla užít," řekla Super.cz Lucie.

A jak to v hotelu v Popůvkách, kde vše probíhalo, vypadalo? "Měli jsme církevní obřad, u kterého hrálo kvarteto, všude byla výzdoba z pivoněk, nad jezírkem se pouštěly lampiony štěstí a byl i ohňostroj zakončený červenými srdci na obloze."

Samozřejmě dvanáctihodinová párty plná jídla a pití, kde vystupovali různí dýdžejové, největší hity zazpíval Michal David a jako překvapení byl jedním z hostů na pódiu Jaro Smejkal, jehož si ženich oblíbil v SuperStar.

Lucie s Milošem spolu žijí dva roky. Miloš výborně vychází s její dcerou Sofií, které bude pět a má ji z minulého vztahu. Spolu by si přáli ještě dvě děti.

Reklama

Další články

Načítám