Hlavní obsah
Článek

Polovina lidí v okolí Martě Jandové (50) prorokuje, že se jí narodí chlapeček a polovina zase tipuje, že to bude holka. Lékaři se prozatím shodují na tom, že by to měl být kluk jak buk, ale přece jen, kdo ví?

„Tušíme, že by to mohl být chlapeček. Na tom se shoduje i můj lékař. Na druhou stranu máme spoustu přátel, kteří si pohlaví miminka nechali dopředu prozradit a nakonec byli překvapení, tak neděláme závěry," nechala se slyšet Marta.

Zpěvačka má proto vybrané jméno pro obě varianty pohlaví. „Jména máme vybraná, až záhadně jsme se na obou variantách s partnerem shodli," říká Marta. Sympatická zpěvačka nám prozradila, že svému potomkovi nevěnuje kosmopolitní nebo mezinárodní jméno, jak je v poslední době u českých rodičů zvykem. Nepůjde ani o aktuálně nejčastěji používané jména, jako jsou Eliška a Terezka či Jan nebo Jakub. „Bude se jednat určitě o velmi tradiční české jméno, víc ale neprozradím, to se přece nedělá," směje se Marta.

Jedno je ale jisté, zpěvačka určitě nepojmenuje svého syna po svém tatínkovi Petrovi Jandovi. Prý by se to v rodině nešikovně pletlo.

Reklama

Další články

Načítám