Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Smatanová (38) o sobě po delší odmlce dala opět vědět. Vicemiss ČR 2009 a vítězka Face of the Year 2011 nafotila nové sexy fotky v centru Prahy s fotografkou Markétou Vodičkovou. Lucka předvedla v prádle své dokonalé křivky, na kterých pravidelně pracuje, a tak vznikly sexy fotky plné přirozenosti a spontánnosti.

Série fotografií vznikla jako propagace modelingového víkendu pro mladé. „Od konce srpna připravujeme kurzy pro začínající modelky. Protože vím, jak jsou v této branži těžké začátky, ráda bych dívkám předala své zkušenosti a poradila jim. Nebude to jen tak ledajaký kurz, ale spíš fajn holčičí víkend, kde si budeme povídat, malovat se, fotit a tak dále. Už teď se na to moc těším, vzpomínám, když jsem začínala já.“

Styling a vizáž připravila její osobní stylistka a vizážistka Barbora Navrátilová. „Lucka už je taková moje stálice, po několika letech naší vzájemné spolupráce nenastal jediný problém. Lucka je naprostý profesionál. Umí si nechat poradit s pokorou, zároveň však zná vlastní hodnotu osobnosti. Pro tento projekt ji vnímám jako ideální,“ chválí modelku Navrátilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám