Hlavní obsah
Článek

Narodil se jako princ z Cambridge a jednou by měl usednout na trůn Spojeného království. To také znamená, že nebude smět celý život volit a vyjadřovat politické názory. Ovšem nemyslí si to indický mystik Raj Kumar Sharma, podle něhož prvorozený potomek prince Williama jednou bude kandidovat do úřadu britského premiéra.

Princ z Cambridge se narodil v pondělí 22. července ve 4:24 odpoledne, času měřeného na nultém poledníku. Slunce bylo v tu chvíli ve znamení Raka a Měsíc ve znamení Vodnáře. Luna navíc ve 20:15 byla v úplňku. To vše prý ovlivnilo budoucnost malého monarchy, jenž bude mnohem političtější, než si může současná královna dovolit.

„Maximálně kolem roku 2044 může tvořit politickou kariéru a kandidovat ve volbách. Vidím velmi silné změny v této monarchii. Budoucí král může porušit mnohá pravidla, zřejmě učiní něco, co nepamatuje toto království posledních dvě stě let,“ tvrdí astrolog Raj Kumar Sharma.

A s něčím podobným nezávisle na Sharmovi přišla i léčitelka Larra Shah. „Bude kandidovat do úřadu prezidenta, nebo premiéra a zřejmě také vyhraje. Být králem nebo princem pro něj nebude nic znamenat. Bude chtít pracovat pro dobro lidu. Bude politicky velmi aktivní,“ tvrdí Shah.

Princ se narodil na letní úplněk velmi šťastného dne, kdy hinduisté a buddhisté vzdávají díky svým guruům a duchovním učitelům.

Podle Shah bude princ velmi inteligentní, všestranný, romantický a také velký záletník. „Fyzicky bude trochu dost velký a možná poněkud plnějších tvarů. Bude milovat dobré jídlo a luxus, nemluvě o ženách,“ tvrdí věštkyně.

Podle ní bude žít princ dlouho, bude mít tři děti a ožení se už v šestadvaceti letech.

Reklama

Další články

Načítám