Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto - to jsou dovolené, opalování, grilování a večírky. Léto je jako dělané k vyzkoušení něčeho nového, objevování nových míst a uvolnění se. Přitom se ale chce každá žena cítit sebejistě a přitažlivě. A nic vám tento pocit nezajistí tak jako sexy prádlo!

Letní novinky pro menší i velká prsa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělejte si radost, pořiďte si sexy kousek do prádelníku a vyrazte vstříc letním zážitkům! Podívejte se na nejžhavější novinky ze světa podprsenek, nechte se inspirovat a zvedněte si sebevědomí. Mezi novými přírůstky v kolekci objevíte romantické i sexy kousky, push-upky i podprsenky pro velká prsa. Každá žena si přijde na své.

To pravé pro všechny romantičky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se unést na vlně romantiky a oblékněte něžnou push-upku s květinovou krajkou. Jemně růžová barva a krajka je duo, které podtrhne vaši romantickou náladu. Bavlněné podšití zajistí celodenní pohodlí a vyjímatelné vycpávky vykouzlí neodolatelný dekolt. Sexy výstřih vytvoří s něžným prádlem zajímavý kontrast – buďte svůdná i něžná!

Krásné a padnoucí prádlo pro velká prsa. Existuje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní podprsenka navržená speciálně pro velká prsa – to pravé nejen ke zvláštním příležitostem. Vyztužená podprsenka s jemným květinovým vzorem skvěle padne i opravdu velkým ňadrům díky speciálnímu střihu. Boční kostice, pevná ramínka a padnoucí střih do tvaru T vykouzlí dokonale tvarovaný dekolt a zajistí správné držení poprsí. Buďte sebevědomá a sexy!

Konec rýsujícím se švům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlná hladká podprsenka – to pravé pod obepnuté letní topy! Ať už vás čeká pracovní schůzka nebo romantická večeře, určitě nechcete, aby se vám pod oblečením rýsovalo spodní prádlo. Bezešvé košíčky splynou s liniemi vašeho těla a vyztužené košíčky s push-up efektem zajistí perfektní dekolt. Krajkové zdobení tomuto kousku dodává šmrnc – co na něj říkáte?

Žhavá a sexy – stejně jako vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato podprsenka je jako dělaná pro ženy, které se nespokojí s ničím obyčejným. Sexy kombinace průsvitné husté síťky a květinové výšivky v odstínech růžové působí dráždivě a sexy. Nikdo vám neodolá. Odvažte se a ukažte svou sexy stránku!

Další články

Načítám