Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Hůlka (55) se poslední týdny potýká se závažnými zdravotními problémy. Musel být převezen i do nemocnice. Několikrát ho v muzikálech Dracula a Kat Mydlář museli nahradit kolegové Marián Vojtko (51) a Bohuš Matuš. Minulý pátek po pauze vystoupil. Ale druhou polovinu odzpíval s velkými obtížemi. Přesto si ale nedal říct. Místo toho, aby se léčil, trval na tom, že musí o víkendu vystoupit na derniéře Draculy.

Díky tomuto muzikálu zesnulého Karla Svobody se Hůlka proslavil. Naskočil do něj před šestnácti lety místo Daniela Landy, který utrpěl vážnou zlomeninu a stal se hvězdou české populární scény. "Derniéru obnoveného představení si prostě nemohl nechat ujít. Je to jeho srdeční záležitost," řekl Super.cz pracovník divadla Hybernia.

Hůlka ovšem nemá problémy se srdcem, ale se zažíváním. Diagnóz za poslední týdny slyšel několik. Od otravy rybou přes žlučníkovou koliku až po žaludeční vředy. Lékaři v nemocnici v Nymburce ho umístili na kapačky, ale žaludeční obtíže se mu stále vracely.

Poslední představení pro změnu odkulhal. "Na začátku jsem špatně skočil," vysvětlil. Problémy s pohybem měla i Monika Absolonová." Od včera mám zablokovaná záda," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám