Hlavní obsah
Článek

Už jsme si mysleli, že Josef Rychtář (65), přítel Ivety Bartošové (†48), možná skoro výjimečně hovořil pravdu, když tvrdil, že Zdeněk Macura (49) jeho Džambulku znásilnil, když byla úplně mimo. Zdálo se, že Macura sám přiznal, že se jí zmocnil, jen když byla hodně opilá. Nyní ale moderátor pořadu, v němž mělo k přiznání dojít, kápl božskou. Uznal, že si hodně pohrál se střihem. „Nic takového neřekl,“ říká odvážně Kazma.

Jeho One man show přinesla stručnou zpověď Macury a všechny šokovalo, co měl říci o svém páření s protekční milovnicí těžkopromilních dryáků. Jenže to bylo úplně jinak a ukázalo se, že má pravdu softwarový inženýr, když tvrdil, že si někdo s materiálem brutálně pohrál.

Že by měl Kazma máslo na hlavě, to ani náhodou. „On sám ví, že One man show je střihák. Mám od něj podepsaný papír, že to mohu odvysílat, takže jsem v klidu. Tím to pro mě hasne,“ říká, ale zároveň dodává, že moc dobře ví, jakou syčárnu mu provedl.

„Myslím, že kdyby mě žaloval, měl bych problém. Ale snad to hrotit nebude,“ doufá Kazma. Ten v pořadu také naoko Macuru unesl, aby se mu pomstil za únos Džambulky. Šlo ale jen o komparsistu oblečeného do podobného oblečení „To se natáčelo beze mě,“ dodal k tomu Macura.

Reklama

Další články

Načítám