Hlavní obsah
Článek

Kolem Ivety Bartošové, (†48) která se momentálně nachází v léčebně v pražských Bohnicích, se často objevují lidé s nejrůznějšími libůstkami. Nyní se projevila jakási Petra Bostlová, která naléhavě vyzývá zpěvaččina přítele Josefa Rychtáře (65) k tomu, aby rychle sehnal exorcistu. Podle ní nemocnou pěveckou divu ovládají temné síly pekla!

„Pane Rychtáři, já vím, že Iveta mluví pravdu, opravdu si na nic (z Itálie – pozn. red.) nepamatuje. Opravdu jí dávali do pití, a dokonce i jídla omamné látky, nemůže si tak pamatovat zřejmě nic, leda tak záblesky či úseky. Vím, o co tu jde, mému příteli se stalo od té samé skupiny to samé ještě týden před Ivetou. Jde to až do hodně vysokých pater,“ tvrdí milovnice zednářských konspirací.

Podle ní by Iveta neměla podstupovat léčbu, maximálně tak ambulantní. „Spojte se s katolickým církevním exorcistou, Iveta ví, že k tomu negativnímu obratu nejspíš došlo už dost dávno a jak, že? Je to opravdu možné. Nicméně co jisté je: nyní ji tyto skupiny, které ji držely, duchovně velmi znečistily svým okultním zasvěcením, které provedly. Potřebuje tak z toho nyní vyvázat. Iveta potřebuje také katolickou církevní zpověď,“ píše žena reagující na Ivetin výlet do Itálie za rodinou Domenica Martucciho. Ten ostatně vymítání na popud své matky před lety podstoupil.

Zlatý Tříska před lety s alobalem, zlatý Macura s králíčkem-bobečkem! Jestli se Iveta paktuje s pekelnými mocnosti, možná se už vážně blíží konec světa…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám