Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od šestého měsíce těhotenství byla zpěvačka Marta Jandová (50) v „domácím vězení“, neboť procházela rizikovým těhotenstvím. Slavná těhulka zrušila koncerty a veškeré své pracovní aktivity a dbala jen na to, aby ona a miminko byli v pořádku. Nyní už není Marta připoutána na lůžko, ale ve volném pohybu ji pro změnu omezují současná tropická vedra.

Rockerka příliš nevychází ze svého domu. Společenské akce jsou pro ni úplně tabu. Včera se musela zřeknout lístků na koncert kapely Depeche Mode a není ani jisté, jestli se zúčastní dnešní zahradní párty pořádané svým otcem.

„Když jsem čtvrt roku jen ležela, tak jsem si moc přála, abych mohla konečně vstát. Teď se ale naopak těším na to, že si lehnu hezky na gauč a budu moct lenošit se svými pejsky," svěřila se Super.cz Jandová. „Je horko a mně ještě víc, když tahám ten batoh na břiše. Miminko mi ještě extra zatápí," vtipkuje Marta.

Ani v současných tropických vedrech si ale maminka v očekávání nedovolí na svůj stav stěžovat. „Je to takové luxusní remcání. Chtěla jsem dítě, a tak ho mám, a jsem z toho šťastná. V podstatě se cítím dobře. Mám hrozně dobrou náladu a strašně se na něj těším," říká.

Reklama

Další články

Načítám