Hlavní obsah
Článek

I když se všichni domnívali, že čtvrteční návštěva Ivety Bartošové (†48) na policii byla kvůli jejímu udání Zdeňka Macury (49), že ji unesl do Itálie (což je už dávno vyvrácené tímto videem a jedním audiem), ve skutečnosti bývalá pěnice musela před kriminalisty kvůli domácímu násilí! Trestní oznámení na Josefa Rychtáře (65) v tomhle směru před dovolenou s umělkyní v Itálii podal právě Macura. Jak se podařilo zjistit, Iveta svého Josífka bránila jako čert, ale jeden úlet přeci jen přiznala!

V protokolu, který získal k dispozici Blesk, se píše, že musela odpovídat na otázku, proč vlastně na Rychtáře před časem podala trestní oznámení za ubližování. Příteli řekla, že ji Rychtář bije. „K incidentu z března uvádím, že se jednalo o ojedinělý zkrat. Pan Rychtář potřebuje spát a já ho vzbudila,“ obhajuje jednání svého přítele, který ji měl tehdy údajně napadnout, což se zatím věrohodně nepotvrdilo.

Bartošová sice dál tvrdí, že není fyzicky ani psychicky týraná, ale znevěrohodňuje to tím, že prohlašuje, jak přišla k frakturám v obličeji. „Utrpěla jsem je při tancování v muzikálech,“ dušuje se. Přitom lékař v rakouské nemocnici potvrdil, že jsou čerstvé, navíc v posledním muzikálu vystupovala kolem roku 2005 v Miss Saigon. Později sice zkoušela i Děti ráje, odtamtud ji ale pro věčně nepřijatelný stav vylifrovali.

Podle našich zpráv z okolí policejního vyšetřování strážci zákona vyslýchají řadu svědků, zatím ale nemají žádný pádný důkaz o tom, že by někdo Bartošové ubližoval. Pokud to Rychtář skutečně dělá, možná tak vážně vyvázne úplně bez trestu.

Reklama

Další články

Načítám