Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už jsme se tak těšili na záběry ze sprchy ve šmírovací reality show VyVolení, kde reálně hrozilo, že majitelky obřích balónů Dominika Mesarošová (38), Hana Mašlíková (41) a Julie Zugarová budou umožňovat detailně studovat anatomii svých těl, a všechno je v tahu! Jak se Super.cz podařilo zjistit, hvězdné trio do vily jít nechce. „Ještě jsem Primě definitivní ne neřekla, ale když tam zvou takové existence, je to pod moji úroveň,“ prozradila nám Dominika.

„Samozřejmě jistou roli by hrály finance, ale že bych do VyVolených šla, to si dokážu představit v případě, kdyby se tam prezentovaly herečky, zpěvačky a podobně. Tohle mi připadá příliš,“ říká patrně undergroundová „nositelka Nobelovy ceny“ za boj proti zetkovým celebritám.

Mašlíková prý také odmítla, a to z úplně jiného důvodu. Doneslo se nám, že by ji účinkování na Primě patrně stálo flek v nováckém bulvárním magazínu Prásk. U Julie Zugarové netušíme, proč se rozhodla nedovolit nám se kochat jejím monstrózním silikonovým poprsím. Třeba už byla na stavbě vily a zjistila, že by svůj objemný hrudník nedostala přes futra…

Prima oslovila třeba i Hanku Krampolovou a Jarka Šimka, kteří svorně odmítli. Na seznamu má ale další desítky jmen poměrně známých osobností, z nichž někteří jistě nebudou mít problém se zviditelnit.

Reklama

Další články

Načítám