Hlavní obsah
Článek

Nejvíc sexy ženě světa Rosie Huntington-Whiteley (37) bylo doporučeno, aby shodila několik kilogramů. Rosie tuto informaci pro časopis Elle potvrdila.

Jak to tak bývá, spoustě modelek je na počátku jejich kariéry řečeno, aby zhubly, jelikož nemají ty správné míry. Nikoho by ale nenapadlo, že mezi tyto ženy patří i dokonalá Rosie. Prý byla příliš tlustá na to, aby bylo v modelingu dobrá.

Britská bohyně, která v současnosti chodí s hercem Jasonem Stathamem, v interview pro magazín Elle řekla: “Když jsem s modelingem začala, byla jsem rozhodně silnější. Vlastně jsem byla docela tlustá. Měla jsem opravdu dětský obličej a dětské tuky. Ale já byla dítě! Bylo mi řečeno, že se musím dostat do lepší kondice, ale jsem celkem tvrdohlavá, takže jsem to neudělala.“

Teď je ale vše jinak. Její tělo chtějí téměř všechny módní značky. Rosie dodává: “Nevzpomínam si na časy, kdy jsem se svým tělem bojovala, ale vzpomínám si, jak se mě neustále ptali na shazování kilogramů a jak jsem bojovala s touto radou. Ranilo mě to. Hlavně, když se můj dětský tuk přírodně rozpustil.“ Modelka se navíc nedávno nechala slyšet, že se občas ve svém těle necítí moc dobře. Je k neuvěření, jak může mít někdo tak obdivuhodný nízké sebevědomí.

Reklama

Další články

Načítám