Hlavní obsah
Článek

Dcera herce Jana Rosáka, jedna z nejvyhledávanějších českých modelek Zuzana Jaddai, ukázala svoji půlroční dcerku Lili. Po mamince ale zatím moc není. Rozkošná Lilly je celý tatínek, Tunisan Imed Jeddai, a má po něm i čokoládovou pleť.

"Je to trošku hnědka. Chvílemi mi přijde, že má po mně pusu. Mimina se hrozně mění, chvíli máme pocit, že je Imed, chvíli já. Ale myslím, že se to začne víc rýsovat tak ve dvou letech," řekla Super.cz Zuzana.

Modelka svoji dceru stále kojí, návrat k modelingu už neplánuje. A to by v pohodě strčila do kapsy o hodně mladší kolegyně. Půl roku po porodu je jako proutek. "K modelingu se určitě nevrátím, je mi 35 let, to bych si připadala už jako blázen. Jsem na zahrádce a mateřské. Přehlídky mě vůbec nezajímají," dodala s úsměvem Rosáková a přiznala, že váhu už má zase ideální.

"Dokonce jsem na nižší váze než před otěhotněním. Lili je hodně živá, má už sedm kilo. Noste si neustále sedmikolový batoh. A i kojením to šlo hodně dolů," dodala krásná dcera Jana Rosáka.

Reklama

Další články

Načítám