Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dlouhou dobu to Josef Rychtář (65) hlásá, nikdo mu ale nevěří. Současný partner Ivety Bartošové (†48) chce podat na Zdeňka Macuru (49) trestní oznámení kvůli tomu, že měl znásilnit jeho lásku, užít si s ní, když o sobě prakticky nevěděla. To ochránce slabých Macura zatím odmítal s tím, že Iveta s ním obcovala dobrovolně. V pořadu One man show bláznivého Kazmy na Stream.cz najednou ale něco takového přiznává!

„Ono se totiž mluví o tom, že jste s ním měl jako styk,“ nadhazuje Kazma otázku. Pak sice následuje střih, ale zdá se, že šlo pořád o to samé téma. „No tak to řekněte jako chlap,“ ponouká Macuru Kazma a ten s rozpaky odpovídá. „Jako když byla víc jako opilá, tak jo, no,“ uvedl ochránce Bartošové.

„Takže o tom nevěděla, tak co si neužít,“ směje Kazma a Macura k tomu dodává: „Ne, já nejsem takhle orientovanej. Berte to tak, že je to člověk závislý na alkoholu,“ šokuje Zdeněk Macura.

Ten se nyní brání, že byl podveden a že určitě odpovídal na něco jiného.

„Varovali mě, abych tam nechodil. Mluvil jsem tam o problematice domácího násilí a o Ivetě jen trochu. Netušil jsem, že ten člověk bude tak zlý. Tak jsem to určitě neříkal, já se bránil, že o intimnostech s Ivetou mluvit nechci. To musel nějak udělat přes počítač. Celý ten pořad je o nadsázce. Má to lidi rozesmát,“ dodal Macura. Doufejme, že mluví pravdu a že Ivetu vážně nepoužíval jako nádobu hříchu!

Reklama

Další články

Načítám