Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) za sebou nemá jen urgentní operaci prasklého vředu, kvůli čemuž byla v neděli urychleně převezena do nemocnice krátce po návštěvě své bývalé hospodyně Goldy, která se s ní usmířila a říká, že se o ni partner Rychtář stará jako o miminko, ale také akutní operaci slepého střeva! Organismus se jí zkrátka pod náporem alkoholu, prášků a nedostatku jídla hroutí.

Jak měli chirurgové kontroverzní bývalou zpěvačku na stole a otevřeli ji, neoperovali jen prasklý vřed na dvanácterníku, ale odebrali jí i slepé střevo. Doktoři měli strach z akutního zánětu apendixu, tak ho raději preventivně Džambulce odňali. Alespoň to prý podle Blesku tvrdí údajný zdroj z krčské nemocnice, kde Iveta stále leží na JIPce.

„Už se cítí mnohem lépe, dnes dostala tranfuzi krve,“ uvedl Rychtář. Snad to nedopadlo jako v Rakousku, kde si kanylu tehdejší slavná umělkyně vytrhla a chtěla pláchnout ze špitálu. Tam se totiž nesmí pít alkohol, což se ženě, která je prý už čtrnáct let závislá na alkoholu a nemá touhu se léčit, samozřejmě nelíbí.

Reklama

Další články

Načítám