Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s popovou princeznou Monikou Bagárovou (29) je Ben Cristovao (36) až podezřele dlouho bez přítelkyně. Tento fakt se ale čokoládový krasavec rozhodl napravit, a to dost netradičním způsobem. Na seznamování přes přátele, internetové seznamky nebo balení v baru zpěvák kašle. V rámci působení na letních hudebních festivalech bude Ben Cristovao pořádat na svou novou holku originální casting. „Hledám holku, nehledám modelku. Značka: Musí být Úžasná," vyslal Ben vzkaz všem slečnám v Čechách.

Ta dívka, která Bena přesvědčí o tom, že splňuje všechny podmínky Úžasné, získá možnost nafotit s Benem kolekci podzimního oblečení pro značku, které propůjčil zpěvák tvář, a především si zahrát v upoutávce na jeho další videoklip.

„Text téhle písně vypráví o té jediné, krásné a mimořádné, která nemusí být z řady modelek, nemusí být dokonalá, a dokonce nemusí mít ani Prada kabelku," směje se Ben a jedním dechem dodává: „Pro někoho klišé, pro někoho životní zkušenost. Jakmile ona Úžasná přijde, prostě to poznáte.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám