Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) to má v oblékání nastavené tak trošku obráceně. Když počasí vůbec nenasvědčovalo tomu, že nastalo léto, tak oblékala róby s hluboce odhalenými ňadry, a jakmile začalo být pořádné vedro, tak začala své přednosti zase skrývat.

Na otvírací párty nového salonu Jiřiny Tauchmanové oblékla šaty právě z dílny zmíněné návrhářky. Jak jsme již uvedli, její dekolt nebyl hluboce odhalený, jak je obvyklé, ale naopak ho skrýval živůtek s americkými průramky a stojáčkem.

„S Jiřinkou Tauchmanovou spolupracujeme už dlouhou dobu. Proto jsem byla velice potěšena, když jsem ještě před svou dovolenou stihla slavnostní otevření jejího nového obchodu. Vždy, když vezme do ruky tužku a začne črtat, je to jako zázrak, neboť rázem jsou mé vysněné šaty skutečností. Věřím, že se jí na nové adrese bude dařit,“ komentovala tvorbu své oblíbené módní tvůrkyně herečka.

Už teď se těšíme, až se herečka opět ochladí a ukáže více ze svého dokonalého těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám