Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztomilá dívenka na fotce patří k našim oblíbeným moderátorkám. Společně s jedním fešným kolegou uvádí hlavní zpravodajskou relaci na Primě. Sice jako malá patřila ke stydlivkám, ale dnes ji před televizními kamerami vůbec nic nezaskočí. Poznali jste ji?

Terezie Kašparovská, která nedávno oslavila pětatřicáté narozeniny, patří k populárním moderátorským tvářím. Několikrát týdně moderuje Zprávy na Primě, ale jak sama přiznala, když byla malá, byla natolik stydlivá, že se i k focení musela nechat přemlouvat.

"Nelíbilo se mi to, souhlasila jsem nakonec jen s tím, že se fotí i žlutý pes,“ přiznala s úsměvem moderátorka. Růžový overal jí ušila babička a na dřeváky od tety dodnes ráda vzpomíná, přestože v nich takzvaně "šmajdala".

„Odmítala jsem prý celé léto nosit jiné boty, k velké "radosti" našich, ale strašně jsem v nich klopýtala," vybavuje si Terezie, která Zprávy moderuje společně s Tomášem Drahoňovským.

Sympatická moderátorka se před dvěma lety rozvedla s učitelem Luborem, s nímž má sedmiletou dceru Emičku. Loni se však Super.cz svěřila, že je opět zamilovaná.

Reklama

Další články

Načítám