Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncertní světové turné Beyoncé (42) Mrs. Carter Tour je po krátké pauze opět v plném proudu. Zpěvačka se nyní nachází ve své domovině - vystupuje po Severní Americe. Během jednoho z nedávných koncertů se setkala jistě s jedním ze svých nejvěrnějších fanoušků. Mladík se dostal doslova do transu, když se jej popová hvězda dotkla. Sílu dalšího okamžiku už ale neunesl...

Zpěvačka v tu chvíli zpívala svůj singl Irreplaceable, když si všimla hystericky fandícího mladíka, který k ní vztyčoval ruce. Pěnice tak nelenila a ruku mu chytila, načež muž dosáhl doslova euforického stavu, kdy se zdálo, že je jeho tělo pod elektrickým proudem.

Sympatická umělkyně mu chtěla udělat ještě větší radost, a tak se k němu sklonila a objala jej. To už bylo ale moc štěstí najednou a mladík omdlel. Jisté je, že mu Beyoncé během několika vteřin dokázala splnit sen a uštědřit moment, na který se do konce života nezapomíná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám