Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lidé si mají odpouštět a přesně toho se držela i Zlata Golda Dvořáková, dlouholetá hospodyně Ivety Bartošové (†48) a chůva jejího syna Artura. Tu její bývalá šéfka před pár lety ošklivě mediálně pošpinila, což vyústilo i v to, že Zlata napsala knihu o závislosti pěnice na alkoholu. Zdálo se, že ty dvě se budou do konce svých životů nenávidět, ale jak nám už před pár dny Zlata řekla, vše je zapomenuto a odpuštěno. „V neděli jsme se viděly a krásně si popovídaly,“ prozradila nám.

„Vím, že se Iveta k paní Goldě po jejím odchodu nezachovala hezky. To se mi nelíbilo. Sama Iveta mi to přiznala a slíbila, že to napraví. Ten krok už ale neudělala,“ řekl k tomu Super.cz Rychtář. Nakonec ho učinil on sám.

„Zavolal mi a pozval mě do Uhříněvsi. U Ivety jsem byla v neděli jen jako návštěva a rozhodně není pravda, že bych to byla já, kdo by jí zachránil život kvůli prasklému vředu nebo ji přemlouvala, ať jde k doktorům. Ať je pan Rychtář jakýkoliv, je to čistě jeho zásluha. Když si Iveta začala stěžovat na bolest břicha, okamžitě ji čapl, posadil do auta a odvezl do nemocnice,“ tvrdí Dvořáková.

Ta se s Ivetou viděla po několika letech a měla to štěstí, že se potkala i s Arturem, kterého miluje jako vlastní dítě. Odmítla ale setkání s ním jakkoliv komentovat.

„Potěšilo mě, že moje kočička už byla v mnohem lepším stavu, než na videu z Rakouska nebo na tom, které vzniklo po návratu do Čech. To jsem se bála, že se blíží její konec. Hezky jsme si popovídaly a slíbily si, že se zase uvidíme. Všechno zlé je zapomenuto. Iveta sice moji knížku nečetla, ale kdyby k tomu našla odvahu, pozná, že vyloženě drby z jejího soukromí tam žádné nejsou, že se to celé točilo okolo její neléčené závislosti na alkoholu a prášcích. Škoda, že ten apel nevyšel a neléčila se již dřív. Dnes mohla být už zpět na vrcholu,“ vysvětluje bývalá hospodyně padlé hvězdy. O čem mezi oběma kdysi znesvářenými ženami padla řeč, ale drží pod pokličkou.

„Potvrdím jen to, že i já na ni naléhala, že by bylo akutně potřeba, aby se šla nyní léčit. Že to jinak nejde. A myslím, že když si to přizná, že na tu léčbu půjde,“ věří.

„Musím však říct, že bylo až dojemné, jak o ni pan Rychtář pečuje. Prakticky jak o mimino. A jak láskyplně! Tohle by asi pro mě manžel nikdy neudělal,“ směje se na závěr Golda, která se zařekla, že pokud se nestane něco zásadního, v čem by mohla Ivetě svým vyjádřením pomoci, nebude už v médiích vystupovat.

Reklama

Další články

Načítám