Hlavní obsah
Článek

Každý z nás se snaží svůj domov neustále zútulňovat. Pořizujeme si barevné polštářky na pohovku, koberečky, vázy a mnoho dalších dekorací, které mají za úkol domov zkrášlit. Na kterou místnost často zapomínáme? Na ložnici. Nezapomínejte na místo, kde čerpáte nové síly! Dodejte své ložnici šťávu a převlékněte svou postel do luxusního kabátku.

Povlečení by se vám mělo líbit. Ale především by mělo být kvalitní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nešetřete na sobě a usínejte každý den v luxusním povlečení z bavlněného saténu té nejvyšší kvality! Bavlněný satén si vás získá na první dotek svou sametovou hebkostí a navíc se z něj můžete těšit celý rok! V létě příjemně chladí a v zimě vás zahřeje. Vybrali jsme pro vás nejlepší kousky z tohoto exkluzivního materiálu – co na ně říkáte?

Puntíky a květiny v odstínech fialové: Zkuste něco nového!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květiny na povlečení jsou nestárnoucí klasika. Zkuste je v novém podání! Originální květinový design v kombinaci s puntíky působí netradičně. Odstíny fialové doplněné o světle růžovou dělají mladistvý a svěží dojem. Nechte svou ložnici zazářit a užijte si hebkost nejkvalitnějšího bavlněného saténu!

Luxus a elegance: Nebojte se černé!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po luxusní a elegantní ložnici? Zkuste černou barvu! Neonově žlutá prozáří elegantní černou a společně působí více než originálně. Zajímavá barevná kombinace dává vyniknout kráse a jemnosti bavlněného saténu. Oživte svou ložnici netradičním designem!

Sametová hebkost: Dopřejte si luxus!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smetanová, béžová a odstíny hnědé – to je harmonická kombinace, která v interiéru působí uklidňujícím a útulným dojmem. Jemné odstíny podtrhují krásu bavlněného saténu a umocňují sametový dojem. Dopřejte si luxusní povlečení z bavlněného saténu a ponořte se do sametově hebkých peřin!

Něžné vzory a jemné barvy: Svěží vítr do vaší ložnice!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vnést do své ložnice svěží vítr? Zkuste kombinaci světle modré a béžové barvy! Originální duo doplněné o něžný secesní motiv v bílé barvě je to pravé pro každého, kdo hledá luxus v decentním obalu. Jemný design a měkký bavlněný satén – to vaší ložnici chybělo!

Další články

Načítám