Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) zatím ještě neodjela na plánovanou dovolenou a ty nejparnější dny tráví kvůli práci s rodinou v Praze. Protože fotí snímky pro jednu automobilku, nemá na vybranou. Čas se ale snaží rozdělit mezi focení a syny, čehož jsme byli svědky.

Den Simony Krainové je pořádný fičák. Mezi focením a cestou domů si sotva stihla dát kávu, na posezení v útulné dejvické bageterii nebyl čas, tak jenom popadla kelímek do ruky s tím, že si ho dopije v autě. A měla pořádnou kliku.

Zaparkovala totiž na přechodu a v blízkosti jejího žlutého autíčka už se kromě okounějících zvědavců objevili i příslušníci policie. Když viděli, jak modelka k vozu přibíhá tak rychlým krokem, že se jí posunuly šortky, až jí vykoukly i zelené kalhotky, a málem se kávou polila, mávli naštěstí rukou.

Odpoledne už Simona věnovala synovi Brunovi. "Náš malý miluje vodu, kachničky a labutě. A tak mu udělám největší radost, když spolu zajedeme na náplavku a může se na ně koukat a házet jim drobečky chleba," svěřila Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám